Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Tertibat Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı sıra otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cenahı silsile yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrol altına kırmızıınması kolaylaşır ve daha okkalı dokunca vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve munis bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun yeğinndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının yangın kapısı elden çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenine giriş ile karşı sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı bastırıkü yapı taşı cebinır.

Yangın simultane insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son perese nazik bir öneme sahiptir.

Tarafımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına birebir şık kuruluşlmaktadır. Böylelikle denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde muhatara görmenizi engellemektedir.

Yangın merdivenlerinin girizgâhleri ve yolları, iyi kâraretlerle saydam hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren fiilaretler, insanlara ivedili durumlarda doğru yolu bulmalarında yardımcı evet.

Merdivenin kapısının hariçya düz açılması gerekir. Kaldırıma sağlıklı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını katkısızlar.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış esenlar.

Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği yerler ortada ekol, afiyet kasılmau bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba evetğu âlem merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page